Buiten Schilder

BUITENSCHILDERWERK

Het buitenschilderwerk van uw woning is erg belangrijk, het verfraait niet alleen het is ook nodig voor de bescherming van het hout van uw woning.
Gemiddeld is ongeveer eens per vijf jaar een goede schildersbeurt noodzakelijk voor het behoud van uw houtwerk, daarbij is het houtwerk op het zuiden en westen van uw woning vaak eerder al aan onderhoud toe door de invloed van zon er regen ook wel de weerkant van de woning genoemd.

We werken aan de buitenkant van uw woning ook alleen maar met de beste kwaliteit materialen.
We pakken uw woning zorgvuldig aan, we bereiden eerst alles grondig voor voordat we de kwast ter hand nemen.
Alles goed reinigen, alle beglazing kitvoegen nakijken, openstaande verbindingen nakijken, goed schuren en gronden, daarna gaan wij pas aflakken.
In onze offerte staat precies beschreven hoe we uw woning gaan aanpakken, uiteraard brengen wij graag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte uit.

U ziet dat de voorbereiding bij ons van groot belang is want alleen dan kunnen wij perfect strak en natuurlijk duurzaam schilderwerk leveren.
Professioneel schilderwerk en onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van uw huis, maar het vermindert ook onderhoudskosten in de toekomst.
Daarnaast schilderen wij ook de buitenmuren in alle gewenste kleuren zodat uw huis of pand weer fris en opgeknapt in het straatbeeld past.

 

Contact

Kom in contact met Bouwman schilderwerken

 
026 840 27 39 06 54 35 71 48 Eigenheim 19
6931TS Westervoort
info@bouwmanschilderwerken.nl
© 2024 · Bouwman Schilderwerken · Ontwerp & realisatie door gemakkelijkonline.nl.